Kezdőlap Translation Fordítás Übersetzungen SDL Trados technológia Tech-Lingua Webshop

Hírlevél

TMLAB

TMLAB FORDÍTÁSMENEDZSMENT RENDSZER

Állás

Szoftver értékesítő munkatársat keresünk.

 

Részletek >>

Ingyenes bemutató

Az SDL Trados Studio 2014 kompatibilis a korábbi verziókkal?

« Gyakran ismételt kérdések kategória többi bejegyzésének listázása

Igen, természetesen! Az SDL Trados Studio 2014 teljes mértékben kompatibilis az SDL Trados Studio 2011 és az SDL Trados Studio 2009 verzióval. Továbbá az SDL Trados Studio 2014 lehetővé teszi a TTX és ITD fájlok, illetve a régebbi Trados kétnyelvű Word fájlok megnyitását, valamint a régebbi SDL Trados verziókból származó fordítási memóriák használatát. Az SDL Trados Studio 2014 a következő ipari szabványformátumokat is támogatja: TMX (fordítási memória), TBX (terminológiai adatbázis) és XLIFF (fordításhoz használt fájlformátum). Az új verzió ezen túlmenően az SDL OpenExchange alkalmazásplatformról letölthető új fájlszűrő segítségével egyéb gyártók fájlformátumait is támogatja.

 

A kompatibilitás részletei:

  Fordítási memória (*.sdltm) Studio 2009 (*.SDLXLiff) Régi TM TTX ITD Kétnyelvű Word
Megnyitás Igen Igen Frissítés frissítési varázslón keresztül vagy olvasás OpenExchange plug-ineken keresztül Igen Igen Igen
Mentés/Export Igen Igen Export TMX formájában, konvertálás TMW-be a TM Management app segítségével (egyéb alkalmazásokkal együtt az OpenExchange portálon keresztül érhető el) Igen (ha a forrás ttx) Igen (ha a forrás ITD) Igen (ha a forrás kétnyelvű doc)
Létrehozás Igen Igen Csak a régi verziójú alkalmazásokon keresztül Az új LEGiT alkalmazás segítségével (elérhető az OpenExchange portálon), amely gyorsan elő tudja készíteni a kétnyelvű Word fájlokat, Trados 2007 használata nélkül. Vagy használja a Legacy konvertert (elérhető az OpenExchange portálon keresztül). Nem, csak az SDL Trados 2007 Suite verzió segítségével Az új LEGiT alkalmazás segítségével (elérhető az OpenExchange portálon), amely gyorsan elő tudja készíteni a kétnyelvű Word fájlokat, Trados 2007 használata nélkül.

 

Szerverekkel való kompatibilitás:

  SDL Studio GroupShare TM (TM Server 2011) SDL Studio GroupShare Projects (Project Server 2011) MultiTerm Server 2009/2007 SDL Studio GroupShare Terminology (MultiTerm Server 2011) GroupShare 2014
SDL Trados Studio 2014 Igen Igen Nem Igen Igen

 

A teljes bejegyzés eléréséhez kérjük, jelentkezzen be! A teljes bejegyzés eléréséhez kérjük, jelentkezzen be!


© 2021
Adatkezelési tájékoztató