Kezdőlap Translation Fordítás Übersetzungen SDL Trados technológia Tech-Lingua Webshop

Hírlevél

TMLAB

TMLAB FORDÍTÁSMENEDZSMENT RENDSZER

Állás

Szoftver értékesítő munkatársat keresünk.

 

Részletek >>

Ingyenes bemutató

Mi az SDL Trados Studio 2014?

« Gyakran ismételt kérdések kategória többi bejegyzésének listázása

Az SDL Trados Studio 2014 az SDL Trados termékcsalád legújabb verziója, amely – a világpiac vezető fordítási platformjának sikerére alapozva – elődje tulajdonságait tovább finomítva biztosítja, hogy az SDL Trados Studio minden eddiginél egyszerűbben, gyorsabban és hatékonyabban működjön.

Az SDL Trados Studio 2014 tovább javítja a felhasználói élményt, valamint a gyorsaság és a megbízhatóság tekintetében új rekordokat dönt. A program rendkívül gyors működése a hatékonyság növelését segíti, miközben a tökéletesített funkciók széles köre a Studio 2014-et nemcsak gyorsabbá, hanem intelligensebbé és egyszerűbben használhatóvá is teszi.

A Studio 2014 új mércét állít az elvégezhető feladatok száma és a rendelkezésre álló fordítási erőforrások hatékony kihasználása terén.

A Studio 2014 sokkal több, mint egy CAT-eszköz. Ez a program egy olyan platform része, melyet arra terveztek, hogy a fordítást számos egyéb alkalmazással lehessen gazdagítani. A Studio 2014 szoftverrel az SDL OpenExchange platform még tovább bővül, így a program még tökéletesebben integrálható egyéb rendszerekkel, valamint könnyebben személyre szabható, sőt a felhasználó megváltoztathatja akár a felhasználói kezelőfelületet is.

Az SDL Trados Studio 2014 csatlakozni tud az új SDL GroupShare 2014 szerverhez, amely az új funkciók széles körét kínálja a projektvezetők számára, hogy a fordítási és lokalizálási projektek kezelése egyszerűbb, gyorsabb és akadálytalanabb legyen.

A teljes bejegyzés eléréséhez kérjük, jelentkezzen be! A teljes bejegyzés eléréséhez kérjük, jelentkezzen be!


© 2021
Adatkezelési tájékoztató