Kezdőlap Translation Fordítás Übersetzungen SDL Trados technológia Tech-Lingua Webshop

Hírlevél

TMLAB

TMLAB FORDÍTÁSMENEDZSMENT RENDSZER

Állás

Szoftver értékesítő munkatársat keresünk.

 

Részletek >>

Ingyenes bemutató

Hivatalos tréningközpont

SDL Egyetemi program

Mi az SDL Egyetemi program?

 

Az SDL Egyetemi program segítséget kíván nyújtani a fordítóképzésben résztvevő hallgatóknak a fordítói karrierjükre történő felkészülésben az elméleti ismeretek, a szakértelem és az erőforrás biztosításával. Ez a tanulmányi program lehetőséget kínál a hallgatóknak a tanúsító képesítés megszerzésére, továbbá professzionális és jól felépített képzési programot illetve számos egyéb előnyt biztosít.

2007 végétől világszerte több mint 250 fordítóképző intézet csatlakozott az SDL Egyetemi programhoz, azzal a céllal, hogy a piacvezető számítógéppel támogatott fordítási eszköz használatáról bővítsék hallgatóik ismeretét, ezzel segítve szakmai minősítésüket és piacképességüket a szakképesítés megszerzése után.

 

 

Hogyan vezethetik be a képzőintézetek az SDL Tanúsító rendszert?

 

Az SDL Tanúsító vizsgarendszer képzési programba integrálása érdekében a képzőintézeteknek a legújabb SDL szoftverekkel kell rendelkezniük. Ez lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy gyakorlati tapasztalatokat szerezzenek a szoftverek használatában így készülve fel a sikeres SDL tanúsítvány megszerzésére.

 

 

Milyen további előnyöket kínál az SDL Egyetemi program?

 

A programban résztvevő képzőintézeteknek valamint hallgatóiknak lehetőségük nyílik kedvezményes áron vásárolni SDL Trados Studio szoftvert.

 

A hallgatók ingyen tehetik le a tanúsító vizsgákat, illetve ingyen juthatnak hozzá a vizsgákra felkészítő anyagokhoz, mintafájlokhoz.

 

Ha kérdése van, vagy a kedvezményekről szeretne tájékozódni, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@tech-lingua.hu címen.

 

 

További angol nyelvű információért látogasson el az SDL dedikált oldalára: http://www.translationzone.com/education/

 

Olvassa el az SDL Egyetemi Partnerprogramról szóló magyar nyelvű ismertetőnket:

SDL az oktatásban - SDL Egyetemi Partnerprogram >> 


© 2021
Adatkezelési tájékoztató