Kezdőlap Translation Fordítás Übersetzungen SDL Trados technológia Tech-Lingua Webshop

Hírlevél

TMLAB

TMLAB FORDÍTÁSMENEDZSMENT RENDSZER

Állás

Szoftver értékesítő munkatársat keresünk.

 

Részletek >>

SDL termékek fordítóképzésben résztvevő hallgatóknak/oktatóknak

 

A TECH-LINGUA, mint az SDL Trados technológia hivatalos magyarországi képviselője, kedvezményes szoftvervásárlási lehetőséget kínál minden fordítóképzésben résztvevő hallgató és oktató számára.

 

Miért az SDL Trados Studio-t válassza?

Az SDL 25 éve elkötelezett abban, hogy fordítástámogató megoldásokat fejlesszen a fordítással és lokalizálással foglalkozó szakemberek számára. Az SDL Trados Studio szoftvert világszerte használják szabadúszó fordítók, nyelvi szolgáltatók, vállalati lokalizációs csapatok és közigazgatási szervezetek/intézmények, melynek eredményeképpen elmondható, hogy az SDL Trados Studio a piacon legszélesebb körben használt fordítástámogató (CAT) eszköz.

Tanulmányai során valószínűleg többféle CAT-eszközzel is találkozott, megismerve és összehasonlítva azok előnyös tulajdonságait. Sokan azért döntenek az SDL Trados Studio mellett, mert nagyon népszerű és elterjedt a fordítóiparban, illetve számos nyelvi szolgáltató is megkívánja ennek a piacvezető eszköznek a használatát. Az SDL Trados Studio nemcsak kiváló technológiát kínál, hanem a szoftver használatához kapcsolódó támogatást is. Ha az SDL Trados Studio szoftvert használja, biztos lehet abban, hogy egy olyan eszköz segíti munkáját, amely az egyszerű használatot folyamatosan újabb és újabb innovatív funkciókkal és képességekkel ötvözi.

 

Diplomaszerzést követően

Friss diplomások számára az SDL még 1 évig biztosítja az örökérvényű licencekhez kapcsolódó hallgatói kedvezményt, ezzel is segítve a szabadúszó szakfordítói pálya megkezdését.

 

 

SDL Trados Studio 2021 Freelance - hallgatói kedvezménnyel

72 000 Ft + Áfa

1 gépen aktiválható, örökérvényű változat

Komponensei: SDL Trados Studio 2021, SDL MultiTerm 2021 Desktop, 12 hónapos SDL Trados Live Essential Freelance hozzáférés

 

***

SDL Trados Studio 2021 Freelance Plus - hallgatói kedvezménnyel

89 000 Ft + Áfa

Egyazon felhasználó 2 gépén aktiválható, örökérvényű változat

Komponensei: SDL Trados Studio 2021, SDL MultiTerm 2021 Desktop, 12 hónapos SDL Trados Live Essential Freelance hozzáférés

 

A fenti árak magukban foglalják az SDL Certification online vizsgalehetőséget és az ahhoz kapcsolódó felkészítő anyagokat is.

 


A vásárláshoz töltse ki a Megrendelés fül alatt található megrendelési űrlapot!


 

 

Kapcsolódó letöltések:

SDL Trados Studio szabadúszó fordítók számára>> 

Tisztelt fordítóképzésben résztvevő Hallgató/Oktató!

 

  • Tanulmányaihoz vagy jelenlegi munkájához szüksége van az SDL Trados fordítástámogató technológiára?
  • Jövőjét a fordítóiparban képzeli el és szeretné, hogy az induláskor hatékony segítséget nyújtson Önnek az SDL piacvezető fordítástámogató szoftvere?
  • Szeretné, ha a listaár töredékéért már most elkezdhetné használni a szoftvert, a fennmaradó részt pedig csak 1 év múlva kéne kifizetnie, amikor a szoftver már akár meg is termeli az árát?

 

Amennyiben a fenti kérdések valamelyikére igennel válaszolt, szeretnénk felhívni figyelmét arra a lehetőségre, hogy egy 1 éves SDL Trados Studio 2021 hallgatói licenc megvásárlásával rögtön használatba veheti a szoftvert, majd a licenc lejártát megelőzően a hallgatói licenc térítés ellenében történő upgradelésével hozzájuthat az SDL Trados Studio örökérvényű Freelance (Plus) verziójához.

 

 

1 éves SDL Trados Studio 2021 Freelance hallgatói licenc         28 000 Ft + Áfa 
Komponensei: SDL Trados Studio 2021, SDL MultiTerm Desktop 2021


 

A fenti árak magukban foglalják az SDL Certification online vizsgalehetőséget és az ahhoz kapcsolódó felkészítő anyagokat is.

 


A vásárláshoz töltse ki a Megrendelés fül alatt található megrendelési űrlapot!


 

Kapcsolódó letöltések:

SDL Trados Studio szabadúszó fordítók számára>>

A vásárlás menete:

  • Töltse ki az alábbi megrendelési űrlapot.
  • Küldje el a trados.sales@tech-lingua.hu e-mail címre aktív hallgatói/oktatói jogviszonyának igazolását (neptunos/intranetes képernyőképet is elfogadunk).
  • Kollégánk a kitöltött űrlap beérkezésekor elküldi e-mailben a vásárlásra vonatkozó proforma számlát, illetve postázza annak eredeti verzióját, melynek ellenértékét 8 napon belül kell átutalni.
  • A megrendelt szoftvert az összeg számlánkra érkezését követően bocsátjuk rendelkezésre.

 

Kedvezményes SDL Trados vásárlás fordítóképzésben résztvevő hallgatóknak/oktatóknak
A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező!


© 2021
Adatkezelési tájékoztató