Kezdőlap Translation Fordítás Übersetzungen SDL Trados technológia Tech-Lingua Webshop

Hírlevél

TMLAB

TMLAB FORDÍTÁSMENEDZSMENT RENDSZER

Állás

Szoftver értékesítő munkatársat keresünk.

 

Részletek >>

Ingyenes bemutató

Hivatalos tréningközpont

Kövessen minket!

 

Tréning


Cégünk, mint Hivatalos SDL Trados tréningközpont rendszeresen szervez különböző szintű felhasználói tréningeket fordítók és projektvezetők számára.


Tréningjeinket általában Budapesten, a Budapesti Műszaki Egyetem Nyelvi Intézetének számítástechnikai termében tartjuk, de igény és/vagy megfelelő számú jelentkező esetén bármely külső helyszínen vagy a megrendelő székhelyén szervezünk tréninget.

Az SDL TRADOS tanúsító program lehetővé teszi a fordítók és projektvezetők számára, hogy igazolják ismereteiket és szakértelmüket az SDL Trados termékek használatában.

 

Az SDL TRADOS tanúsítvány megszerzésével igazolhatják, hogy teljes mértékben felkészültek arra, hogy a fordítási piacon legelterjedtebb fordítási technológiával dolgozzanak.

 

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy a kialakult járványügyi helyzetre tekintettel, mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében, tréningjeinket további értesítésig felfüggesztjük. Megértésüket köszönjük!

 

A tréningeket minden esetben hivatalos SDL Trados trénereink tartják.


Miben különbözik a TECH-LINGUA, mint Hivatalos SDL Trados tréningközpont által szervezett tanúsított tréning a más, nem tanúsított SDL Trados tréningektől?

 

- a tréning tematikája, amely egységes valamennyi hivatalos tréningközpontban, a szoftver világszinten elismert szakemberei által került kialakításra, kifejezetten fókuszálva az adott szinten szükséges technológiai készségek fejlesztésére. A tréningek a szükséges ismeretek biztosítása mellett célirányosan készítenek fel az adott szinthez kapcsolódó SDL Certification vizsgákra.

 

- teljes mértékben gyakorlati jellegű tréningek, amelyek során a résztvevőknek alkalmuk van gyakorolni a bemutatott és elsajátított funkciókat. A kifejezetten erre a célra létrehozott mintafájlok teszik lehetővé a tanult funkciók gyakorlását.

 

- tréningeinket kizárólag az SDL angliai központja által tanúsított trénereink tartják, akik rendszeresen részt vesznek az SDL szoftverek oktatásához és fejlett szintű használatához szükséges továbbképzéseken. 


© 2020
Adatkezelési tájékoztató