Kezdőlap Translation Fordítás Übersetzungen SDL Trados technológia Tech-Lingua Webshop

Hírlevél

TMLAB

TMLAB FORDÍTÁSMENEDZSMENT RENDSZER

Állás

Szoftver értékesítő munkatársat keresünk.

 

Részletek >>

Hivatalos tréningközpont

SDL Trados GroupShare Cloud

Az ideális megoldás kis fordítóirodák és fordítói csoportok számára
– az SDL Trados Studio 2017 és SDL Trados GroupShare előnyeit és funkcionalitásait kombinálja a felhőalapú együttműködés rugalmasságával.


Egy teljesen új megközelítés

Az SDL Trados GroupShare Cloud egy új, alternatív módja az SDL Trados GroupShare szervertechnológia használatának.
Rugalmas on-line együttműködési környezetet biztosítva az SDL Trados GroupShare Cloud további nagy előnye, hogy egy hosztolt szolgáltatás, ami azt jelenti, hogy Önnek nem kell semmilyen szoftvert telepítenie vagy karbantartania.

A fordítási memóriákat, terminológiai adatbázisokat és fordítási projekteket a „felhőben” tárolhatja, Ön és kollégái bárhonnan elérik azokat az SDL Trados Studio kliensalkalmazáson keresztül.


Gyors és költséghatékony használatbavétel

Az SDL által hosztolt GroupShare Cloud szolgáltatás az interneten keresztül érhető el, amelynek köszönhetően nagyon gyorsan, könnyen és költséghatékonyan konfigurálható a rendszer, továbbá Önnek nincs szüksége saját technikai személyzetre a rendszer üzemeltetéséhez.

A GroupShare Cloud használatbavétele kevesebb költséggel jár, mint egy helyi szerver architektúra kiépítése. A kis fordítóirodák és fordítói csapatok könnyedén elvégezhetik azt a technológiai fejlesztést, ami ahhoz szükséges, hogy többé ne kelljen fájlalapú munkafolyamatokat alkalmazniuk.


Vegye fel velünk a kapcsolatot!


© 2020
Adatkezelési tájékoztató