Kezdőlap Translation Fordítás Übersetzungen SDL Trados technológia Tech-Lingua Webshop

Hírlevél

Ingyenes bemutató

SDL LSP Partner

Hivatalos tréningközpont

Kövessen minket!

 

Céginformáció

Cégünk fő tevékenységi köre a szoftverforgalmazás, tréning, fordítás és tanácsadás.


SDL és AIT szoftvertermékeink között megtalálhatók a szabadúszóknak és nyelvi szolgáltató cégeknek szánt desktop (kliens) termékek mellett a közepes és nagy nyelvi szolgáltatók illetve hazai és nemzetközi vállalatok számára ajánlott komplex szerveralapú megoldások, illetve a fordításmenedzsmentet segítő ERP rendszerek is.


Cégünk több évre visszanyúló tapasztalatokkal rendelkezik az SDL és AIT termékekkel kapcsolatos szolgáltatások terén, beleértve a forgalmazást, tanácsadást és tréningeket.

Az SDL központ ajánlólevelének megtekintése >>


Hatalmas előnyünk, hogy nem csupán a szoftverek forgalmazója vagyunk, hanem azok mindennapi felhasználói is, amely által gyorsabban és könnyebben rálátunk a használat közben megfogalmazódó igényekre, esetleges buktatókra, trükkökre.

 

A termékeink forgalmazása mellett kifejezett célunk, hogy biztosítsuk azt a szakmai hátteret, szakértelmet illetve támogatást, amelynek köszönhetően felhasználóink magabiztosan használhatják az SDL és AIT termékeket mindennapi munkáik során. Éppen ezért, igyekszünk szakmai tudásunkat folyamatosan frissíteni, naprakészen tartani, a termékekkel kapcsolatos újdonságokat első kézből beszerezni, és felhasználóink számára azok újításait, funkcióit ismertetni.


A CAT szoftverek és elsősorban az SDL Trados alkalmazások népszerűsítése érdekében hoztuk létre magyarországi (SDL) Trados felhasználó szaknévsorunkat is.


Irodánk valamint szakképzett fordítói, tolmács csapatunk megbízható tapasztalatokkal rendelkezik a fordítás és tolmácsolás területén. Főként a műszaki szövegek változatos szakterületein szereztünk nagy tapasztalatot, de természetesen, alkalmazkodva a megrendelők igényeihez, rendszeresen fordítunk kereskedelmi, pénzügyi, egészségügyi és más témájú dokumentumokat is.


Reméljük, megújult honlapunkon megtalálja a keresett terméket, szolgáltatást vagy információt.


Kívánjuk, hogy Önt is köszönthessük megrendelőink, partnereink körében!

 

Hivatalos céginformációk:

 

Cég neve: Tech-Lingua Fordító és Szolgáltató Bt.
Székhely: 8052 Fehérvárcsurgó, Páskom utca 2.
Adószám: 22392679-2-07
Közösségi adószám: HU22392679
Bankszámlaszám: 11736006-29907889-00000000, OTP Bank
SWIFT kód: OTPVHUHB
IBAN szám: HU78 1173 6006 2990 7889 0000 0000
Ügyvezető: Szekeres Csaba

Kapcsolatfelvétel

Írja be a szövegmezőbe a képen látható karaktereket, ügyelve a kis és nagybetűkre

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező!


© 2019
Adatkezelési tájékoztató