Kezdőlap Translation Fordítás Übersetzungen SDL Trados technológia Tech-Lingua Webshop

Hírlevél

Ingyenes bemutató

Kövessen minket!

 

Általános jellemzők

A Projetex a legnépszerűbb fordításmenedzsment szoftver a fordítóirodák körében


Több projekt. Kevesebb manuális feladat. A tiszta kép!

 

Fordítási vállalkozása bővül, projektjeinek és alkalmazottainak száma nő?

Mindez számos problémát jelenthet.

Hogyan alakíthatja rengeteg futó projektjét, több száz vagy ezer számláját, megrendelőjét, számos árképzési és kiadási sémáját átlátható, rendszerezett munkafolyamatokká?

A válasz: Projetex!


Több projekt egyidejű futtatása rengeteg időt és energiát emészt fel. És minél több folyamatban lévő projektje van, azok vezetése és adminisztrációja annál több időt, energiát és erőforrást igényel.

Miért nem takarít meg időt, pénzt és energiát a fordításmenedzsment minőségének javításával?

 

A Projetex egy fordítóirodák számára készült projektmenedzsment szoftver. Az alkalmazás azzal a céllal készült, hogy leegyszerűsítse a vállalati és szabadúszó munkafolyamatokat. Számos előnyt biztosít a fordítási szolgáltatásokat nyújtó cégeknek, legyen szó nagy fordítóirodáról, vagy akár összetett egyszemélyes fordítási szolgáltatóról.

 

A Projetex egy olyan rugalmas alkalmazás, amely egy fordítóiroda valamennyi üzleti munkafolyamatát lefedi. A projekt kezdeti lépéseitől kezdve, a projekt megrendelésén, a testreszabott munkafolyamatokon keresztül egészen a projekt végső fázisáig, azaz a teljesítésig és akár a számlázásig minden szinten alkalmas.

 

A rendszergazdák, cégvezetés, értékesítő kollégák, projektvezetők, humán erőforrás munkatársak, belső fordítók és könyvelők mindannyian könnyen elsajátíthatják a Projetex használatát, és könnyedén frissíthetik és integrálhatják meglévő munkafolyamataikat. A Projetex kitűnő felület olyan kisebb munkakörnyezetek számára is, ahol egyes csapattagok egyszerre több szerepet is betöltenek.


© 2019
Adatkezelési tájékoztató